Fungsi dan Cara Pakai Gold Nano CC Cream | Hansaegee Nature

CC Cream yang sesuai akan mencerahkan kulit dan memberikan effect flawless skin sepanjang hari.  Dalam artikel ini, kami akan berkongsi beberapa fungsi Gold Nano CC Cream dan juga tips cara pakai CC cream yang sesuai untuk semua.

Sekatakan Tona Kulit

Texture and warna Gold Nano CC Cream ini ialah warna putih dengan kapsul kecil yang berwarna coklat. Warnanya akan tukar selepas pakai (seperti gambar dan video di bawah)

     

 

Jadi, ia boleh berfungsi sebagai make up based (asas solekan) untuk warna wajah yang berbeza. Selepas pakai, warna wajah kulit akan jadi cerah, licin bersinar dan warna kulit nampak sekata

 

Suncream dan Kesan Kelembapkan

Gold Nano CC cream  : CC Cream terbaik yang mengandungi SPF 50+PA+++. Bertindak sebagai pelindung kulit wajah dari sinaran matahari UVA dan UVB yang berbahaya. CC Cream ini sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya bagi kulit jenis kering. Teksturenya ringan dan pelembap yang di dalam cream ini akan berkesan sepanjang hari. Pasti tak akan membuatkan kulit kelihatan bercapuk atau berminyak

Meminimumkan Liang Pori 

Selepas pakai Gold Nano CC Cream ini, wajah anda akan nampak kesan glowing yang nyata dan dapat mengurangkan kemerahakan pada kulit, juga meminimumkan liang pori (seperti gambar bawah)

Cara Pakai CC Cream ini sangat mudah.  Untuk Memudahkan process penerangan, kami ada tunjuk video yang berkenaan sebagai rujukan.

 

Untuk informasi yang lebih lanjut dan maklum balas pelanggan selepas pakai. Boleh klik LINK sini

🍁Company name: Hansaegee Nature

 

Author: Hansaegee Nature

HANSAEGEE NATURE BLOG : KOREAN SKIN CARE TIPS, TUTORIALS & BEAUTY REVIEWS

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments