Image

EXPERIENCE GUNAKAN PENCUCI MUKA ALOE VERA | HANSAEGEE NATURE

EXPERIENCE GUNAKAN PENCUCI MUKA ALOE VERA | HANSAEGEE NATURE

(By Fiezasani on 21st Feb 2019)

Bulan Januari lepas, k.fiezz ada share dengan korang cleanser dari Korea..Boleh rujuk cleanser yang k.fiezz pegang dalam gambar kat bawah ni, iaitu Aloe AC Clean Bubble Cleanser..so acane kah hasil dia..fungsi cleanser Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni selain membersihkan muka kita dari kotoran, ia melembapkan kulit, merawat jerawat, mengurangkan parut jerawat. 
<<hapuskan jerawat dengan aloe ac clean bubble cleanser>>

K.fiezz tahu mesti ramai yang cari cleanser yang ada fungsi-fungsi seperti kat atas ni,kan..Terutama yang ada masalah jerawat..Sebab jerawat ni bukan takat budak2 remaja je..yang seusia macam k.fiezz ni pun kadang jerawat bukan main rancak lagi..orang cakap, makin meningkat usia jerawat dah kurang tapi ada sesetengah geng yang seangkatan dengan k.fiezz ni, still ada masalah jerawat ni…

cuma nasib baik la k.fiezz tak ada masalah jerawat macam zaman remaja dulu..surut yang ni, timbul yang baru..pffttt..memang menguji kesabaran masa tu…Sekarang k.fiezz alami jerawat ni, time cik P nak datang menjengah..mula la gedik jerawat ni bertepek kat muka..tangan ni pulak gatal nak picit..dah picit, udah la parut uoll..tension sis tau…cuma nasib baik parut tu selalunya takobvious sangat…ala-ala je…tapi apapun tetap parut jerawat kan..buruk benor tengok ada bertenggek kat muka ni..

JERAWAT / PARUT JERAWAT

Untuk korang yang ada masalah jerawat/parut jerawat, meh cuba Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni juga..confirm best..dengan teskstur dia yang buih-buih, ringan, halus..seronok je masa cuci sambil urut-urut kat muka..Tambah lepas bilas dengan air, boleh rasa moist je kulit kita ni..Ada setengahcleanser lepas cuci, kulit kita jadi kering tapi dengan Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni, jangan risau..kulit jadi lebih lembap…

trust me sebab k.fiezz dah guna..pengalaman sendiri..korang boleh rujuk entry k.fiezz (link kat atas) ada video amatur k.fiezz guna Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni…korang boleh tengok tekstur Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni…

Tekstur Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni soft,ringan, halus..korang boleh refer gambar atas ni…

Bahan yang digunakan dalam Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni pun menggunakan bahan sumber alam antaranya Aloe Vera & Tea Tree Oilwhich is k.fiezz loike sangat tau bahan-bahan dari sumber alam ni…

PENGALAMAN SENDIRI Gunakan Aloe AC Clean Bubble Cleanser

Best cuci muka ngan Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni, soft je..kalau basahkan lagi tangan & muka sebelum cuci, lagi banyak buih-buih…
K.fiezz tak ada masalah jerawat sangat uolls..so yang k.fiezz boleh kongsi dengan korang, Selepas guna Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni boleh rasa kulit moist, fresh…toink toink..eh gitu..dia punyamoist…sebab Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni mencuci hingga ke lapisan dalam liang pori untuk membuang kotoran pada muka. Bila kulit lembap, nampak lebih segar & sihat…macam k.fiezz..eh..haha…
untuk parut jerawat pulak, macam k.fiezz cakap tadi k.fiezz tak alami masalah yang serius sangat..korang boleh rujuk gambar k.fiezz kat atas ni…tapi apapun k.fiezz tetap berpuashati dengan Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni sebab bahan yang digunakan dan tekstur dia yang buih-buih cinta tu..k.fiezz suka sangat..boleh memain ngan buih sesambil cuci muka..semangat iolls cuci muka hari-hari,tau..hehe

nah setepek muka k.fiezz fresh gitu tanpa mekap…

TAK ADA KESAN SAMPINGAN YANG TAK BEST

Oo..satu lagi yang pasti, kulit k.fiezz tak ada alami sebarang masalah lepas gunakan Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni…macam kulit merah, gatal ke, ruam ke, jerawat ke..nope..nampak kulit k.fiezz serasi dengan Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni…untuk k.fiezz terbukti bahan-bahan yang digunakan selamat digunakan kerana berasaskan sumber alam..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s