Pencuci Muka Yang Terbaik | Aloe AC Clean Bubble Cleanser by Hansaege Nature

REVIEW ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER

(By Bonde Zaidalifah on 22th Jan 2019)

REVIEW ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER DARI HANSAEGEE NATURE
Assalamualaikum dan Selamat Petang.. Hai reader semua, sesungguhnya wanita memang teruja bab-bab kecantikkan ni, ada sahaja produk baru yang diiklankan pasti tidak sabar dan perasaan teruja untuk mencubanya.  Jika ada peluang jadi tak akan lepaskan beli dan terus rasakan sendiri apa kelebihan dan kebaikan produk kecantikan tersebut.  Disini Bonde ingin kongsikan satu produk iaitu Pencuci Muka Yang Terbaik | Aloe AC Clean Bubble Cleanser by Hansaege Nature.

HANSAEGEE NATURE ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER  

Pernahkah anda dengar tentang produk  Aloe Ac Clean Bubble Cleanser ni?? Kalau anda nak tahu produk ini adalah produk pembersih Muka dari Hansaegee Nature.

INFO TENTANG HANSAEGEE

Hansaegee Nature adalah jenama penjagaan kulit berasaskan Malaysia dan semua produk yang dibuat di Korea. Ditubuhkan sejak tahun 2011, Hansaegee Nature memulakan dengan mengimport produk berkualiti tinggi & 100% produk penjagaan kulit asal dari Korea. Dan semua bahan produk diluluskan secara sah dan selamat digunakan. Matlamat Hansaegee Nature adalah untuk menyediakan kualiti dan keselamatan untuk menggunakan produk Korea kepada pelanggan.
Salah satu produk penjual terbaik Hansaegee Nature ialah Gold Nano CC Cream selama bertahun-tahun, dan untuk memberikan pengalaman penjagaan kulit yang lebih lengkap kepada pelanggan; Pada tahun 2016, Hansaegee Nature telah memulakan pelancaran di rumah Brand “Hansaegee Nature” Aqua Whitening Cream. Ikuti Hansaegee Nature oleh Aloe AC Bubble Cleanser pada tahun 2018, semua produk kursus 100% Asal yang dibuat di Korea. Selain itu, Hansaegee Nature juga menceburi Penjagaan Mata, Mask Muka dan banyak produk penjagaan kulit yang baru.
Semua produk penjagaan kulit Hansaegee Nature HANYA boleh didapati di laman web rasmi kami di http://www.hansaegee.com/shop.  Produk ini tidak dijual daripada mana-mana kedai runcit atau saluran kedai dalam talian. Khususnya hanya untuk laman web Alam Hansaegee.

ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER SESUAI UNTUK SIAPA? 

Ia sesuai untuk semua jenis kulit (berminyak, kering, berjerawat dan sensitive)
BAHAN-BAHAN:

Aloe Barbadensis Leaf Juice ; Melaleuca Alternifolia (Tea Tree Leaf Oil) ; Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract ; Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract ; Jasminum Officinale (Jasmine) Extract ; Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract

Tekstur :  Sejenis pencuci yang mempunyai buih-buih halus mengelembung macam dalam gambar dibawah.

BAGAIMANA CARA UNTUK MENGGUNAKAN ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER?
 
Mudah sahaja cara untuk menggunakan ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSERsebab botolnya sangat membantu untuk menghasilkan buih-buih hanya tekan dengan cara yang betul. Maka terhasilkan buih-buih yang anda hendak sapukan ke wajah nanti.
Buih yang keluar itu sangat penting kerana buih-buih tersebutlah yang membantu membersihkan wajah dan menghilangkan semua kotoran yang ada pada kulit wajah.
Mengeluarkan kotoran pada liang dan membersih secara mendalam, ia juga mengeluarkan sebum / minyak yang berlebihan dengan Aloe Ac Clean Bubble Cleanser
Cara penggunaan adalah seperti :
1. Basahkan seluruh tapak tangan
2. Tadah tangan pada muncung pump dan tekan 2-3 pump untuk sekali penggunaan.
3. Ratakan buih keseluruh kulit wajah, Urutlah kulit wajah dengan penuh kasih sayang secara putaran bulat (Penting! Sambiltu… doa dalam hati moga diberi kesihatan pada kulit wajah dan dijauhkan dari penyakit-penyakit yang tidak diingini.)
4. Kemudian bilas dengan air suam. Pastikan semua kotoran bersih.

MENGENAI TEKSTUR ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER

Mula dengan 1 pump, anda pasti akan teruja hendak merasainya  tekstur buih Aloe Ac Clean Bubble Cleanser ni…
Buih berair Aloe Ac Clean Bubble Cleanser sangat lembut dan kulit wajah rasa sangat lembab sekali.
Buih berair Aloe Ac Clean Bubble Cleanser sangat lembut, mencair pada kulit wajah, apabila ia di urut secara membulat.. memberikan rasa selesa dan bersihkan secara mendalam.
Biasanya, pembersih jenis buih gelembung akan menjadikan kulit kering selepas wajah yang dibersihkan, tetapi ini adalah Buih Aloe Ac Clean Bubble Cleanser Gelembung Berair dan Melembapkan.
Aloe Ac Clean Bubble Cleanser adalah jenis Cecair, tetapi selepas anda mengepam keluar dari botol, ia segera menjadi Lembapan Lembut Lembut di tangan …
Ia tidak akan kering, ia memberikan rasa lembapan dan bersih selepas digunakan.
REVIEW DARI BONDE:
Memandangkan kulit muka Bonde ni jenis kering jadi Bonde sangat sukakan ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER ni, Buih-buih putih memberikan keselesaan pada kulit wajah Bonde.
ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER Produk ni memang sangat best selain dari membersih dan menghilangkan kotoran ia juga bertindak melembutkan serta melembabkan kulit wajah.
Bau Tea Tree Leaf Oil sangat wangi Bonde sukakannya dan ianya memberi rasa segar.
Saiz yang mudah untuk dibawa kemana-mana.. (balik kampung atau travel memang akan bawa just selit sahaja dalam handbag.
INFO HARGA :
1 Botol -150ml  hanya RM 65.00
🍁Company name: Hansaegee Nature

Author: Hansaegee Nature

HANSAEGEE NATURE BLOG : KOREAN SKIN CARE TIPS, TUTORIALS & BEAUTY REVIEWS

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Jika anda tertinggal tentang produk yang bagus dari Korea ini, yang Bonde kongsikan di entri REVIEW ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER  anda boleh terjah url link tersebut untuk semakkan dan sebarang rujukkan PENGALAMAN […]