Image

HAPUSKAN JERAWAT DENGAN ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER

HAPUSKAN JERAWAT DENGAN ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER

(By Fieza on 12th Jan 2019)

perempuan dengan skincare memang bestfriend kan…perempuan, mana boleh tak ada skincare..tak lengkap weeiii, kalau tak ada skincare…salah satu rutin wajib dalam penjagaan skincare, mesti lacleanser..tu paling wajib…
cer fikir, ada tak perempuan yang tak basuh muka dengan pencuci muka..guna air gitu je..penah jumpa tak…rasa susah nak jumpa kan..memasing ada cleanser..macam k.fiezz,kalau tak basuh muka elok2 dengan pencuci muka, rasa tak bersih je muka…kan kan..risau je kalau basuh muka tak helok,kang ada la masalah jerawat la, muka berminyak,  kulit kering,kulit kasar..ishhh..na mo la..kalau dah berumur macam k.fiezz ni, paling risau masalah jeragat la kalau tak jaga elok-elok..na mo la..kang lagi terserlah ketuaan ku..haha…

MASALAH JERAWAT

Untuk mengatasi atau elakkan masalah muka macam yang k.fiezz mention kat atas ni, k.fiezz mencuba ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER dari Hansaegee Nature, 100 % Made in  Korea..untuk korang yang ada masalah jerawat terutamanya, sangat-sangat disyorkan cuba Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni..Menggunakan 10 jenis ekstrak tumbuhan, Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni merupakan sejenis pencuci soft bubble yang merawat masalah kulit muka yang biasa kita alami seperti JERAWAT…

2 BAHAN UTAMA TERDIRI DARI SUMBER ALAM

K.fiezz pilih ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER ni sebab 2 dari kandungannya terdiri daripada Aloe Barbadensis Leaf Juice & Tea Tree Leaf Oil…setiap kandungan ni ada fungsinya sendiri yang memang terbukti bagus untuk kulit…
Aloe Barbadensis leaf Juice –
Melembapkan kulit
Membersihkan kulit
Meredakan sunburn
Merawat jerawat
Anti-inflamasi
Mengurangkan parut
Tea Tree Leaf Oil –
Melembutkan kulit
anti-fungus
Merawat jerawat
Mengurangkan infeksi

JOM CUBA ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER

Dah baca apa fungsi Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni, meh kita cuba plak..takat ni k.fiezz cuma ada masalah parut-parut jerawat je..tapi takkan la sekali pakai, parut hilang kan..tak pe, kita konsisten guna..tengok hasil dia camne…
tadaaa..saja nak tunjuk ghupe botol Aloe AC Clean Bubble Cleanser kat korang..kang tanya plak mana ke ghupe dia…hah..gini botol dia…

Seronok plak main dengan buih-buih cinta eh..buih-buih Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni…walaupun dalam Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni sikit berair, bila tambah dengan air yang kita basuh muka sebelum apply Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni, lagi la banyak buih dia…lagi banyak buih, lagi rasa lembab kulit…

Sebelum guna Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni, basahkan dulu muka & tangan kita..nanti buih dia jadi lagi banyak…lagi best kita nak gosok-gosok muka sambil bersihkan kawasan muka kita ni…buih-buih ni fungsinya untuk bersihkan jauh ke dalam liang pori kita sambil melembabkan kulit..jadi lepas cuci nanti, boleh rasa kulit lebih lembab..

TEKSTUR ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER
okey, untuk korang yang tertanya-tanya acane rupa Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni..Boleh tengok gambar kat bawah ni…Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni bila kita pump, dia akan keluar buih-buih halus cam gambar bawah ni…Tekstur buih-buih dia tu jenis soft bubble,lembut, ringan, rasa lembab & sikit berair..bau pun sedang-sedang je..ala-ala ada tak ada bau dia…but sokay part bau, yang penting fungsi dia tu boleh merawat masalah JERAWAT..


once pump je botol, dia akan keluar soft bubble camni…

close up sikit..nampak tak buih-buih dia jenis kecil-kecil je..sangat soft…best…

Hasil guna Aloe AC Clean Bubble Cleanser untuk pertama kali – halah halah (trademark kak su #pujaanhatikanda..haha), eh best sangat tau masa apply soft bubble ni kat muka..lembutttt je duk sapukan pada muka…dia memang ada berair sikit…so bila sapu kat keseluruhan muka, sambil urut-urut tu, main-main dengan buih-buih dia, boleh rasa buih2 tu mencuci bersih segala kotoran kat muka k.fiezz ni..Nak pula, lepas bilas dengan air biasa. Rasa kulit sendiri, lembutnyaaa..moistmoist gituuu…

Jadi k.fiezz rasa dengan fungsi buih-buih dia yang mencuci bersih sehingaa ke liang pori, boleh membantu masalah jerawat..Kebiasaan jerawat ni muncul sebabkan kotoran yang tersumbat pada liang pori kita ni..Dengan fungsi ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER ni yang membersih hingga ke liang pori,dapat membantu merawat masalah jerawat yang biasa dialami oleh kita…

Dengan kandungan AC CLEAN BUBBLE CLEANSER yang menggunakan ekstrak tumbuhan, sumber alam lagi menambah rasa yakin untuk gunakannya…
 🍁Company name: Hansaegee Nature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s