Image

SEBULAN BERSAMA HANSAEGEE NATURE GOLD NANO CC CREAM

SEBULAN BERSAMA HANSAEGEE NATURE GOLD NANO CC CREAM

(By Busyra Takiyuddin on 24th Dec 2018)

SEBULAN BERSAMA HANSAEGEE NATURE GOLD NANO CC CREAM | Eh eh tajuk tak boleh blah kan. Dah macam pasangan couple. hehe. Tapi memang ye pun, busyra tak boleh kalau tak ada Hansaegee Nature Gold Nano CC Cream! Boleh dikatakan selama sebulan ni kalau keluar kemana-mana busyra akan pastikan dia ikut sekali.. haha. Melekat je dekat muka. Apply sikit pun dah cantik.

Korang ingat lagi tak sebelum ni busyra ada buat satu review tentang Hansaegee Nature Gold Nano CC Cream ni. Kalau dah lupa, boleh baca di SINI. Di entri tu busyra story macam-macam, antaranya mengenai texture, bahan yang digunakan, cara penggunaan dan banyak lagi. Korang kena baca sendiri okay!

One word busyra boleh cakap pasal Gold Nano CC Cream ni, is WOW! Bukan saja-saja tau busyra choose this word. Ada banyak sebab sampaikan rasa macam sayang nak habiskan.. haha. melampau kan! tak tak ini serius. Yang pasti si pemakai saja dapat tau betapa bestnya pakai Hansaegee Nature Gold Nano CC Cream.. That’s why korang kena cuba..

Tak perlu nak letak banyak, sekali picit saja sudah memadai sebab ia boleh cover keseluruhan muka. Seperti yang busyra ada story di entri lepas tentang texture nya yang putih tapi bila di sapu perlahan-lahan warna tu bertukar menjadi tona kulit kita.. So, bagi korang yang ada problem nak pilih kod warna foundation, memang tak ada masalah dah lepas ni jika cuba Gold Nano CC Cream. Kecil-kecil cili api tau CC Cream ni. hehe.. Boleh transform muka yang kusam jadi lebih fresh dan bersemangat.

Selama sebulan busyra cuba, kulit muka busyra tak kering lagi macam sebelum ni.. Duduk lah lama mana dalam aircond pun muka still rasa lembap dan tak melekit langsung. Dulu busyra memang takut-takut juga kalau terpaksa duduk lama di bilik beraircond. But now lagi lama stay lagi nampak muka glowing.. Busyra cakap ni bukan di tempat sejuk je tau, even duduk tengah panas pun, Gold Nano CC Cream ni tetap wow.. Tak crack sama sekali. Muka still rasa lembap walaupun badan dah berpeluh. hehe.

Betul ke busyra cakap ni? Yes! serius betul, okay eh busyra story sikit. Minggu lepas busyra ke Ipoh untuk kenduri kahwin kawan busyra and korang tau je la kan kalau tempat kenduri panas dia tu macam mana.. but still my face tak bercapuk langsung. Berjemur kejap masa tunggu pengantin pun still okay! Semestinya sebab ada SPF 30, PA++ ..and one more thing yang busyra perasan, Gold Nano CC Cream ni boleh cover muka kita dari sunburn jugak.. Haaa macam mana busyra tak describe Hansaegee Nature ni WOW? Banyak sangat kelebihan dia tau..
Perempuan kan memang takut dengan jerawat, kalau boleh tak nak bagi nampak satu pun dimuka. So far setakat ni busyra apply, jerawat makin berkurangan. yang kecil-kecil tu memang nyah jauh terus. hehe. Dekat fikiran korang sekarang ni mesti nak tanya “dekat mana busyra beli?” busyra beli online je. kejap ye, busyra akan share dengan korang detail dibawah nanti..
Sekarang ni dah sebulan busyra guna tapi masih belum habis. Memang jimat penggunaannya. Calit-calit sikit dah memadai.. Rutin harian busyra kalau keluar, first sekali letak serum, Nano Gold CC Cream, bedak compact, blusher dan lipmatte. dah siapppp! Mudah sangat, muka pun nampak natural je.. tak perlu lagi dah nak pakai foundation tebal-tebal.
Maklumat Produk
Nama:  Hansaegee Nature S+ Recover Gold Nano CC Cream
(sekarang ni dah ada packaging baru)
Info Lanjut
hansaegee nature gold nano cc cream, waterproof cream, mineral water, nano gold, krim muka, beauty review,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s